114,95

3Doodler kwam enkele jaren geleden als eerste 3D-pen op de markt. De laatste nieuwe pen van de 3Doodler familie heet 3Doodler Create. Bij deze pen staat gebruikscomfort voorop!

Wat is er nieuw bij 3Doodler Create pen?

  • de LED is vervangen door een nieuwe Ambient Light Bar;
  • een nieuw doorvoersysteem dat zorgt voor een vlottere extrusie;
  • aangepaste knoppen: een voor hoge en een voor normale snelheid;
  • aluminium design van de pen;
  • makkelijk te gebruiken en meer intuïtieve controls in vergelijking met 3Doodler 2.0.

Wanneer je met je 3Doodler Create Pen tekent, wordt er hete vloeibare plastic uit de tip geduwd die snel afkoelt en verhard in een stabiele structuur. Dit laat toe om een grote verscheidenheid aan vormen en objecten tevoorschijn te toveren. De meeste personen zullen al snel in staat zijn om eenvoudige vormen op een blad papier te overtrekken. Maar een paar uur oefenen volstaat al om veel ingewikkeldere creaties te leren maken.

Heb je zelf geen idee wat je kan maken? Dan hebben we goed nieuws voor jou want er is een actieve Doodler community wiens – soms adembenemende – creaties je beslist de nodige inspiratie geven om zelf aan de slag te gaan. Voor elk project zijn er stencils die je gratis kunt downloaden en word je stap voor stap uitgelegd hoe je tewerk dient te gaan. Maar maak er vooral je eigen creatie van!

3D-pennen zijn geen speelgoed. Om veiligheidsredenen wordt een gebruik vanaf 14 jaar aanbevolen, of enkel onder begeleiding van een volwassene.

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten