€ 639,00 539,00

De Creality Ender-6 is de laatste nieuwe 3D-printer in de populaire Ender-reeks. Met een bouwvolume van 250 x 250 x 400 mm positioneert deze printer zich tussen de Ender-5 Pro (220 x 220 x 300 mm) en de CR-10 reeks (minimum 300 x 300 x 400 mm). Sterk punt van de Ender-6 is de mogelijkheid om een hogere printsnelheid te halen, zonder daarbij kwaliteit te verliezen.


Belangrijkste kenmerken:

  • Ultrastil dankzij de geïntegreerdeTMC2208 chip: Ender-6 is op maat gebouwd met de de ultrastille TMC stepperdriver van Duitse origine, waardoor het printproces bijna geen geluid produceert. Dankzij het TMC-2208 motherboard blijft de printer altijd beneden de 50dB.
  • Carborundum glasbed: door zijn superieure hittebestendigheid en warmtegeleiding, zal het carborundum glasbed sneller opwarmen en zullen de prints beter hechten. Met een perfect resultaat, vanaf de eerste laag. 
  • Filament Runout Sensor: telkens wanneer er een probleem is zoals het filament dat op is of breekt, zal de slimme sensor het toestel in pauze plaatsen tot er nieuw filament is ingevoerd. 
  • Resume Printing Functiie: na een stroomuitval of breuk in de filamenttoevoer, kan de Ender-6 gewoon verder printen. Gedaan met de zorgen om een mislukte print! he machine can automatically resume printing after power-off or filament breakage. No worries about print failure.All Ease in
  • Eenvoudige assemblage en onderhous: Creality Ender-6 is een 'out-of-the-box' toestel met alle bekabeling netjes georganiseerd. Probleemloze assemblage en onderhoud gegarandeerd.  
  • 4.3" HD scherm: alle nodige informatie zoals de voortgang van het printproces, overzicht van de functies, parameter instellingen, worden duidelijk getoont op het kleuren touchscreen. .
  • Grotere draaiknoppen: de grote draaiknoppen vergemakkelijken de bedleveling en besparen je kostbare tijd en energie. 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten