€ 299,00 269,00

Creality LD-002H is de opvolger van de LD-002R resin 3D-printer maar met een groter bouwvolume, wat de gebruiker toelaat om modellen van verschillende afmetingen te printen. Ideaal voor de hobbyist en kleine bedrijven. 


Belangrijkste kenmerken:

  • Ruim bouwvolume (130*82*160mm)
  • Luchtfiltratie met actieve kool   
  • 3.5 Inch Kleuren touchscreen
  • Geüpgrade UV-lichtbron
  • Krachtige slicer software

Creality LD-002H is de nieuwste resin 3D-printer van Creality. Dankzij het grote bouwoppervlak en het HD Monochrome LCD-scherm, is deze printer ongeveer 10% sneller dan het vorige model (LD-002R). 

De luchtfiltratie met actieve kool zorgt voor een lagere uitstoot van vluchtige stoffen en voorkomt geurhinder tijdens het printen. The air filtration helps reduce emissions and smells during printing.

Scherpere resultaten:
Hoge resolutie in combinatie met een zeer hoge precisie, zorgt voor extreem gedetailleerde prints.
De LD-002H biedt een resolutie van 2560 x 1620 and een XY precisie op 51 ?m

HD LCD-scherm:
Door een verbeterde transparantie van het scherm, kan de LD-002H uithardingstijden aan van 1-4 seconden/laag. Dat is meer dan 10% sneller dan vergelijkbare resin printers. 

UV lichtbron upgrade:
Deze LD-002H is voorzien van een nieuwe UV lichtbron die 8000uw/cm?2; haalt. Het hoeft geen betoog dat een stabiele lichtbron essentieel is voor een succesvolle print.

Z-as lineaire geleider:
De stabiliteit van een 3D-printer is uiterst belangrijk. De Z-as geleider van de LD-002H zorgt voor een vlotte en zeer precieze beweging. Dat laat zich zien in het printresultaat. 

Luchtfiltratie:
The LD-002H is equipped with the latest air filtration unit. It works with activated carbon that takes care of any smells, while the regular air filtration makes sure no harmful volatile substances is being released into the room where you are.

Snelle manuele leveling:
Met een blaadje papier bepaal je de juiste afstand van het platform. Eenvoudig de bout vastzetten en je printer is klaar voor de actie! 

Krachtige software:
De LD-002H wordt aangeboden met Chitubox, een populaire en krachtige slicer app. Hiermee is het manipuleren van je modellen en prints echt kinderspel. Zo kan je in 1 klik supports toevoegen en het object schalen naar de gewenste afmetingen. right size.

3,5” kleurenscherm:
Het scherm is volledig in kleur en heeft een eenvoudige interface met groot gebruiksgemak. Alle informatie is duidelijk zichtbaar. De LD-002H is mede dankzij deze extra, zeer eenvoudig in gebruik. 

<iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4hmTnyMCjLo" width="560"></iframe>

<iframe allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/D1amXAoSXlY" width="560"></iframe>

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten