84,95

LC Daylight Resin werd speciaal ontwikkeld voor de LCD-printer van Photocentric. Deze vloeibare harsen wordt uitgehard door middel van schermbelichting. In tegenstelling tot andere soorten hars kan Daylight Resin door middel van warm water worden nabehandeld. Volgende soorten zijn beschikbaar:


Hard Daylight Resin 

Hard Daylight polymeren zijn uitermate geschikt om zeer harde objecten te maken, die niet samengedrukt worden onder hoge kracht. Het heeft de neiging wat te krimpen. Voorwerpen die hiermee gemaakt zijn, zullen niet buigen . Ze vertonen een hoge weerstand tegen trekkrachten en worden quasi niet langer. 

Firm Daylight Resin

Firm daylight polymeren zijn ideaal voor de productie van objecten die zeer hard moeten zijn, met een beperkte samendrukbaarheid under hoge kracht, en een minimaal krimpvermogen. Deze objecten buigen een klein beetje en je kan ze ook licht uitrekken (enkel mits toepassing van nodige kracht). Ze vertonen een hoge weerstand tegen trekkrachten en een beperkt  vermogen om uitgerokken te worden. 

Flexible Daylight Resin

Flexible daylight polymeren zijn bedoeld om voorwerpen de maken die wat flexiebel zijn, maar nog steeds hard. Dunne objecten zullen flexiebel genoeg zijn om mee te buigen en terug de oorspronkelijke vorm aan te nemen. Ze vertonen een zeer lage weerstand tegen trekkrachten, en zijn zeer vlot uitrekbaar. Met wat kracht kan je het voorwerp samendrukken en buigen.

Castable Daylight Resin

Castable daylight resin werd specifiek geformuleerd om een mal met hoge definitie te leveren (verloren-was-methode). Het laat bijna geen assen achter wanneer het verbrand wordt en zal gelijkmatig verdampen wanneer de temperatuur wordt opgedreven. Doordat alle details worden gecapteerd, in combinatie met een zeer droog oppervlak, zorgt deze hars voor een ideale afwerking van je mallen. 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten