34,95

PolyPlus™ PLA is een hoogwaardig PLA op spoelen van 750 g, dat werd ontwikkeld voor alle desktop FDM/FFF 3D-printers. Dit filament onderscheidt zich van andere producten op de markt, door de gepatenteerde Jam-Free™ technologie die zorgt voor een gelijkmatige extrusie en voorkomt dat de printkop gaat verstoppen. Het resultaat is ronduit verbluffend! Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs, oranje, geel, groen, groenblauw, blauw, rood en paars.


Belangrijkste kenmerken

 

Jam Free Feature icons_optJam Free™: De gepatenteerde Jam-Free™ technologie verbetert de hittebestendigheid van het PLA filament spectaculair, door gebruik te maken van een geavanceerde polymeerformule. Het resultaat is een PLA dat pas bij een temperatuur van 140 °C zacht wordt, wat 80 graden hoger is dan de PLA soorten die momenteel op de markt zijn. Tijdens het printen zal het filament dus nooit zacht worden in het koude gedeelte van de printkop, en tegelijkertijd snel smelten in het warme uiteinde. Dit maakt zeer vlot printen mogelijk en verstopte printkoppen zijn definitief verleden tijd!  

Colourful Feature icons_opt
Kleurrijk: Je 3D-prints krijgen een verblindend resultaat door te kiezen voor 1 van de prachtige basiskleuren van PolyPlus™ PLA.Quality Feature icons_optHoge Kwaliteit : PolyPlus™ PLA wordt net als alle producten van Polymaker geproduceerd op basis van de modernste polymeermaterialen en techologieën. Het voldoet aan de meest strikte kwaliteitscriteria voor PLA filament die je op de markt kan vinden. Met een kwaliteitscontrole van 8 stappen is het doel niet alleen aan de industriële standaarden te voldoen, maar ook marktleider te worden op het vlak van kwaliteits filament voor de 3D-printing industrie. Zo krijgt de consument enkel producten van de beste kwaliteit geleverd.

Oder Free Feature icons_opt

Safe & Clean : PolyPlus™ PLA wordt uitsluitend gemaakt op basis van het Ingeo™ PLA van NatureWorks. In tegenstelling tot sommige plastics op de markt, geeft het geen schadelijke dampen af zodat het veilig en zuiver 3D-printen mogelijk maakt. Dit PLA is niet alleen geschikt om met levensmiddelen in aanraking te komen, maar is ook volledig bio-afbreekbaar en heeft door de groene productiprocessen een minimale impact op het milieu.   
 


Technische specificaties

Materiaal PLA
Kleur zwart - wit - rood - oranje - geel - blauw
Diameter 1.75 mm
Gewicht 750 g
Temperatuursbereik 180 -240 °C
Aanbevolen temperatuur 190 -200 °C (1.75 mm met verwarmd bed)
210 -230 °C (1.75 mm zonder verwarmd bed)
Aanbevolen printsnelheid 40 - 120 mm/s


Voor meer informatie, raadpleeg de technical data sheet van PolyPlus™ PLA.
 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten