44,95

Polysmooth is een nieuw 3D-printing materiaal (PVB) op spoelen van 750 g,  met uitstekende mechanische en printeigenschappen, net als PLA. Dit filament heeft vooral de unieke eigenschap dat het perfect glad kan afgewerkt worden door gebruik van alcohol (isopropanol) in het bijhorende Polysher toestel. 


Belangrijkste kenmerken

 

PolishablePerfecte gladde afwerking: het eerste filament voor 3D printing dat speciaal werd ontwikkeld met het oog op een nabewerking waarbij de typische "laagjes" niet meer zichtbaar zijn.  PolySmooth™ werkt perfect in combinatie met de Polysher™ waardoor de oppervlakte kwaliteit van 3D-geprinte objecten dramatisch verbetert.

Easy to printMakkelijk printen: PolySmooth™ is compatibel met alle FDM 3D-printers en print met dezelfde printinstellingen als PLA, waarbij een grotere temperatuursrange kan gebruikt worden.

 
Optimazed for suooprtGeoptimaliseerd voor supports. PolySmooth™ werd zo ontwikkeld dat support structuren heel vlot kunnen verwijderd worden. Je kan supports afbreken van het printoppervlak en eens het model nabewerkt is in de Polysher™ blijven er geen sporen meer achter. .


balanced mechanical strength

Uitgebalanceerde mechanische eigenschappen. PolySmooth™ overtreft ABS en PLA op de meeste punten, wat het tot een ideaal materiaal maakt om dagelijks mee te printen.

Warp free
Geen "warping": PolySmooth™ vertoont geen spanning waardoor voorwerpen kunnen krullen, zoals bijv. bij ABS het geval is. Dus ook ideaal voor grote voorwerpen die gevoelig zijn voor warping.


Technische specificaties

Materiaal PVB
Kleur transparant - zwart - wit - grijs -rood - blauw - groen
Diameter 1.75 mm
Gewicht 750 g
Aanbevolen temperatuur 200 -230 °C (1.75 mm zonder verwarmd bed)
Aanbevolen printsnelheid 40 - 90 mm/s


Voor meer informatie, raadpleeg de technical data sheet van Polysmooth™ (binnenkort beschikbaar).
 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten